sunteti adorabil ) introducerea m-a amuzat din plin )
cat despre desert...marturisesc ca arata tare bine si este o combinatie reusita! si asta o spun desi nu imi este usor perele au fost un fel de ciocolata din cauza sarcinii
asa ca bravoo!
Laura, măcar la vorbe să fiu mai priceput dacă la reţete nu Să ştii că au fost tare gustoase, mai mult decât se vede în poze. Eu m-am grăbit cu pozele că abia aşteptam să le mănânc) Mulţumesc!
Simona, există şi această variantă, dar s-ar pierde culoarea perelor. Dar există reţete şi pentru ce spui tu, mai ales pentru blaturi, când parele se folosesc în umplerea anumitor blaturi. Mulţumesc!
Pai bine mai draga Padre.. pana mai ieri te dadeai nebucatar, si acu` vi cu bunaciunea asta?! M-ai declasat clar.. eu raman tot la limonada.. Nu cumva vrei sa te razbuni pe mine ptr ca nu te-am trecut pe lista ptr vischi?! P Da` ptr tine am altceva pregatit.. un vin bun facut in casa (cand s-o face!)
Felicitari ptr reteta! Cred ca Liliana a fost tare incantata.. si nu doar sa curete bucataria dupa tine
Simona)) trebuie să-ţi spun că în urma mea nu curăţă nimeni, când preparatul e deja pe foc, toate-s curăţate şi puse la locul lor. Şi apoi tu zici de vinul ăla, dar mai tare mi-e gândul la oaia aia, că e timpul pastramei.