Pere în sos de caramel

de portiadelumina in Dulciuri, 10 Sep 2013 | 8509 vizualizari

COMENTARII (132)

DIANA B 1

10.09.2013, 14:10

Ce bune tre' sa fie Padre ... bv , bv

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:14

Diana, n-a mai rămas nimic, nici măcar caramelul acela lipicios şi dulce, tot s-a dus.

laura_n 1

10.09.2013, 14:14

sunteti adorabil ) introducerea m-a amuzat din plin )
cat despre desert...marturisesc ca arata tare bine si este o combinatie reusita! si asta o spun desi nu imi este usor perele au fost un fel de ciocolata din cauza sarcinii
asa ca bravoo!

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:16

Laura, măcar la vorbe să fiu mai priceput dacă la reţete nu Să ştii că au fost tare gustoase, mai mult decât se vede în poze. Eu m-am grăbit cu pozele că abia aşteptam să le mănânc) Mulţumesc!

Ela68 1

10.09.2013, 14:16

asa da ! Nu prea mi-a facut cu ochiul acest desert vazandu-l pe alte site-uri, insa acum mi se pare foarte interesant si-l voi trece la favorite !

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:18

Ela, mulţumesc frumos! Ştii că eu sunt nebucătar, dar dacă fac ceva, fac cu drag.

DIANA B 1

10.09.2013, 14:21

Pfoaaaaaaaaaaaaaaai , la cat mi-ar placea , pe atat mi-e de interzis tot ce-i caramel

simona72 1

10.09.2013, 14:21

EEE uite ca a venit si reteta...minunata!! Eu as fierbe perele in vin cu zahar si scortisoara... supr faina reteta padre!!!

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:25

Cred, Diana, de aceea eu, cât pot, nu ratez. Caramelul şi grazura de la amandine sunt un deliciu (pentru mine).

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:26

Simona, există şi această variantă, dar s-ar pierde culoarea perelor. Dar există reţete şi pentru ce spui tu, mai ales pentru blaturi, când parele se folosesc în umplerea anumitor blaturi. Mulţumesc!

xana 1

10.09.2013, 14:27

karla 1

10.09.2013, 14:30

Lau 1

10.09.2013, 14:30

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:31

Mulţumesc, Alexandra!

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:32

Karla, mulţumesc de trecerea prin pagina mea şi de apreciere!

simona72 1

10.09.2013, 14:32

Padre, sincer nu am crezut ca ai asa cunostinte...bravo!!

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:32

Lau, mulţam fain!

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:37

Simona, cunoştinţe am, cu practica stau mai rău, nu mă lasă vorbitul Încă odată, mulţumesc!

Sim0na 1

10.09.2013, 14:38

Pai bine mai draga Padre.. pana mai ieri te dadeai nebucatar, si acu` vi cu bunaciunea asta?! M-ai declasat clar.. eu raman tot la limonada.. Nu cumva vrei sa te razbuni pe mine ptr ca nu te-am trecut pe lista ptr vischi?! P Da` ptr tine am altceva pregatit.. un vin bun facut in casa (cand s-o face!)
Felicitari ptr reteta! Cred ca Liliana a fost tare incantata.. si nu doar sa curete bucataria dupa tine

MotanLaOale 1

10.09.2013, 14:41

bune bune

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:42

Simona)) trebuie să-ţi spun că în urma mea nu curăţă nimeni, când preparatul e deja pe foc, toate-s curăţate şi puse la locul lor. Şi apoi tu zici de vinul ăla, dar mai tare mi-e gândul la oaia aia, că e timpul pastramei.

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:42

Simo, mulţumesc frumos! Că am dat enter până să termin mesajul

Miha 1

10.09.2013, 14:43

iete cine stie sa faca bunaciuni si se ascunde...

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:44

Vladimir, chiar bune au fost, că s-or dus deja. Mulţumesc!

portiadelumina 1

10.09.2013, 14:45

Miha, am fost forţat, ameninţat chiar că o să fiu dat afară de pe site dacă nu gătesc ) Mulţumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de sirop de artar cu bucati crocante de caramele