Pere in aluat

de Julie in Dulciuri, 10 Aug 2010 | 4569 vizualizari

 

Am gasit reteta intr-un numar mai vechi al revistei "Femeia de azi". Mi s-a parut o idee buna, asa ca am testat-o....si nu am regretat!

 

INGREDIENTE

  • 2 pere
  • 2 oua
  • 4-5  linguri faina
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri zahar
  • un praf de sare
  • scortisoara
  • pesmet
  • 100 g alune nesarate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in aluat:

Taiem perele in felii mai groase si indepartam partea din mijolc ,cu ajutorul unui cutit,apoi le presaram cu scortisoara.

Batem ouale cu faina, sare, zahar si adaugam vinul.Trebuie sa  obtinem un aluat ca de clatite. Dam perele prin pesmet, prin aluat apoi iar prin pesmet. La final le trecem si prin alunele macinate mai mare.

Prajim rondelele in ulei incins. Le scoatem pe hartie absorbanta. Le servim calde sau reci, sunt la fel de bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]