Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor

de Laly in Penne, 2 Iul 2010 | 17290 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta intr-o revista.Am zis ca merita incercata.Si chiar este foarte buna si usoara.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr penne rigate 
  • 500 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr branza telemea
  • 40 gr faina (adica 1 lingura)
  • 25 gr unt
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor:

1.Topim untul intr-o craticioara.Adaugam faina si laptele si mestecam continuu,pentru a evita cocoloasele.Adaugam 100 gr cascaval si branza telemea (eu le-am dat pe razatoare). Amestecam pana devine un sos gros. Adaugam sare si piper dupa gust.

2.Se fierb penettele conform instructiunilor de pe pachet (adica 9-11 minute). Se unge o tava cu unt apoi se adauga pennele strecurate. Se toarna sosul deasupra. Se pune restul de cascaval ras si cate un pic de unt din loc in loc. Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra.

3.Se servesc fierbinti sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii si ceapa reteta gustoasa de post