Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor

de Laly in Penne, 2 Iul 2010 | 18023 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta intr-o revista.Am zis ca merita incercata.Si chiar este foarte buna si usoara.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr penne rigate 
  • 500 ml lapte
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr branza telemea
  • 40 gr faina (adica 1 lingura)
  • 25 gr unt
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor:

1.Topim untul intr-o craticioara.Adaugam faina si laptele si mestecam continuu,pentru a evita cocoloasele.Adaugam 100 gr cascaval si branza telemea (eu le-am dat pe razatoare). Amestecam pana devine un sos gros. Adaugam sare si piper dupa gust.

2.Se fierb penettele conform instructiunilor de pe pachet (adica 9-11 minute). Se unge o tava cu unt apoi se adauga pennele strecurate. Se toarna sosul deasupra. Se pune restul de cascaval ras si cate un pic de unt din loc in loc. Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra.

3.Se servesc fierbinti sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]