Penne cu ton la cuptor

de AndrutzaP in Penne, 2 Iun 2016 | 5606 vizualizari

 

   O reteta usor de realizat dar foarte buna pentru o cina rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g penne
  • 250 g ton in suc propriu
  • 200 g rosii cuburi
  • sare, piper, oregano
  • parmezan
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu ton la cuptor:

   Pennele se pun la fiert in apa cu sare si ulei. Se fierb cam 10 minute.

   Cand sunt fierte pastele, se scurg de apa si se aseaza 3/4 din cantitate intr-o tava de yenna unsa cu ulei. Apoi asezati tonul, scurs de suc. Rosiile se amesteca cu putina apa si cu condimentele (dupa gust) si se toarna in tava, peste ton si paste. 

   Asezati restul de paste deasupra si radeti parmezan (nu faceti rabat).

   Gatiti pastele in cuptorul preincins la 200 grade pentru 45-50 minute.

   Se servesc fierbinti cu parmezan ras deasupra.

   Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti inlocui pennele cu orice tip de paste aveti/preferati.

2

nu cumparati cel mai ieftin ton, acesta va fi maruntit foarte rau si nu-l veti putea scurge de zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu ton la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

CameliaR 1

02.06.2016, 17:54

Ce bine arata!

Rocsi 1

02.06.2016, 20:28

mirela0911 1

03.06.2016, 09:35

Place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu branza si smantana cu doar 4 ingrediente