Penne cu sos

de LC in Penne, 25 Ian 2013 | 4749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie penne
  • 4 cabanosi
  • un ardei gras verde+ jumatate de ardei gras rosu
  • doua borcane ciuperci
  • 5 catei de usturoi
  • o cutie pomodoro
  • 100 g masline fara samburi
  • un borcan de sos pentru paste
  • cascaval ras sau branza pentru paste
  • condimente dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu sos:

Fierbem pastele in apa clocotita cu sare si putin ulei.

Punem la calit cabanosii in foarte putin ulei, dupa care adaugam ardeii si ciupercile. Condimeantam dupa gust. Dupa ce s-au innabusit adaugam sosul pentru paste si jumatate din borcan cu apa si pasta de pomodoro. Lasam sa dea 2-3 clocote, adaugam usturoiul pisat si maslinele taiate rondele. Mai lasam 5 minute si luam de pe foc. Punem pastele, sosul, presaram branzica si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu dovlecei si busuioc