Penne cu carne tocata si sos Panzani

de reisnaor_2006 in Penne, 11 Iun 2015 | 12040 vizualizari

 

O masa gustoasa si satioasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g de penne(paste)
  • 500 g carne tocata amestec
  • 400 g de sos Panzani
  • 200 g cascaval
  • 100 ml vin alb
  • 3 oua
  • 2 cepe potrivite
  • 2-3 catei de usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu carne tocata si sos Panzani:

      Ceapa o taiem cubulete si o calim. Peste ceapa calita, adaugam carnea si vinul si lasam la foc mic pana cand sosul scade la jumatate. Sosul Panzani il amestecam cu usturoiul zdrobit si-l turnam peste carne. Condimentam cu sare, piper si oregano.

      In acest timp, pennele se fierb. Cand sunt gata le trecem pe sub un jet de apa rece. Cascavalul il d-am prin razatoare.Intr-un vas de yena punem un rand de penne, un rand de carne tocata cu sos si cascaval ras.

       Procedam la fel si lasam ultima data cascavalul ras sa fie deasupra. Ouale le batem cu sare si piper si le turnam peste compozitie. Se da la cuptor pentru 15 de minute la foc potrivit.Pofta buna.

     

 

TIPS-URI

1

cand fierbem pennele adaugam putin ulei in apa ca sa nu se prinda.

2

putem face un sos de smantana,cascaval si oua.

3

se poate adauga si morcov ras si ardei taiat fidelute.

4

cimbru adaugat da o aroma deosebita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu carne tocata si sos Panzani" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]