Peltea de must

de Panacris in Dulceata / Gem, 23 Sep 2012 | 7640 vizualizari

 

O peltea super aromata, degustata cu drag in zilele geroase de iarna!

 

INGREDIENTE

  • zahar tos 1 kg,
  • must din struguri rosii 1 l,
  • bucati de scortisoara,
  • cuisoare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peltea de must:

Mustul se pune la fiert, impreuna cu zaharul, la foc mediu cca. 60  deminute, pana scade la jumatate, cantitatea de lichid. La final se adauga bucati de scortisoara si cateva cuisoare ptr aroma. Se toarna fierbinte in borcane curate, se inchid ermetic si se pun la dunts uscat, pana a doua zi. In zilele geroase de irana se consuma pe paine proaspata cu unt sau la diverse prajituri. Simplu si gustos!;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Peltea de must" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]