Peanut Butter Truffles

de aziz in Dulciuri, 5 Iun 2011 | 5337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 biscuiti
  • 150 gr unt de arahide dulce (asta am pus eu)
  • o mana de alune macinate foarte fin
  • o mana nuci macinate foarte fin
  • 50 gr unt la temperatura camerei
  • o mana cereale macinate foarte fin
  • o ciocolata neagra+cateva linguri frisca lichida
  • cateva alune intregi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peanut Butter Truffles:

   In primul rand prajim putin nucile si alunele. Dam biscuitii prin masina de nuca ,la fel nucile si alunele.Trebuie sa fie foarte fin macinate.

Daca folositi unt de arahide neindulcit va trebui sa adaugati zahar pudra asta ar insemna cam 150 gr acum depinde si de gust si de consistenta  pastei. Daca pasta nu vi se pare destul de consistenta mai adaugati cate putin din fiecare ingredient sau doar din unul sau din care va place cel mai mult.

Facem pasta din toate ingredientele si o dam la frigider ca sa o putem modela . Facem bombonelele, putem pune in mijlocul bomboanei cate o aluna intreaga si le dam din nou in frigider cam 15 minute ,intre timp topim ciocolata cu frisca lichida .Dam bomboanele prin ciocolata si le scoatem pe un gratar sau pe o farfurie si eventual dam iar la frigider 5 minute si repetam procedeul inca o data .Puteti orna dupa gust cu alune macinate sau nuci sau cocos sau  pur si simplu fara nimic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peanut Butter Truffles" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci