Patratele cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2009 | 15712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 250 gr telemea
  • 200 gr unt
  • sare
  • 2 oua
  • parmezan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu telemea:

Se amesteca faina cu telemeaua rasa, se adauga untul taiat cubulete si 1 ou si se framanta bine. Se mai adauga sare dupa gust. Se intinde apoi o foaie groasa de un deget, se decupeaza forme care se ung cu oul batut si se presara cu parmezan ras. Se coc aproximativ 30 de minute, pana cresc si se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive crochete din cartofi şi branza telemea