Patratele cu lapte (Milch Schnitte)

de maria_claudia in Dulciuri, 28 Sep 2010 | 6697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 4oua,
  • 4linguri de zahar,
  • 2 linguri cacao,
  • 2 linguri gris,
  • 2linguri faina,
  • 1lingurita praf copt,
  • 1lingura miere,
  • 2-3linguri lapte,
  • 4linguri ulei.
  • Ptr crema:
  • 200ml lapte condensat,
  • 200ml frisca lichida,
  • 10g gelatina,
  • 100ml lapte,
  • 1lingura miere.
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Patratele cu lapte (Milch Schnitte):

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se dechid la culoare .Se adauga faina amestecata cu praful de copt, grisul, cacao,uleiul,laptele, mierea apoi, albusurile batute spuma. Se pune la cuptor ptr 15-20 minute .

Pregatesti crema : laptele se pune la foc mic impreuna cu laptele condensat pana acesta se dizolva,se ia de pe foc si se adauga gelatina care a fost inmuiata in apa.Se omogenizeaza bine. Cand este racita se adauga frisca batuta .Se taie blatul in doua si se pune crema. Se lasa la frigider ptr doua ore.

Peste prajitura se pune glazura de ciocolata sau se poate servi asa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Patratele cu lapte (Milch Schnitte)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem si nuca