Pateuri cu telemea si marar

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2012 | 6308 vizualizari

 

O idee de aperitiv rapid.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru cca 20 de bucati:
  • 400 g aluat aluat foietaj,
  • 200 g telemea,
  • marar dupa gust,
  • sare daca mai este nevoie,
  • 1 galbenus de ou pt uns,
  • susan,
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu telemea si marar:

Prima data pisam telemeaua si o "condimentam" dupa gust cu marar proapat tocat marunt si sare (daca telemeaua este sarata,sariti peste sare) Taiem aluatul foietaj in patratele cam de 3-4 cm. In mijlocul fiecarui patratel se pune cate 1/2 lingurita de branza si se impatureste in doua. Apasam pe margini,pentru a nu iesi compozitia,ungem triunghiurile cu ou batut si presaram susan. Punem pateurile intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 30 de minute,pana se rumenesc frumos. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu telemea si marar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu telemea