Pateuri cu rosii si branza

de Carmen_g in Aperitive / Garnituri, 21 Mar 2016 | 3431 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente aluat:

  • 1 cana apa clocotita
  • 3 cani faina
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei
  • un praf sare

Ingrediente umplutura:

  • 3 rosii
  • 200 g branza dulce
  • 2 catei de usturoi
  • verdeata
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu rosii si branza:

In apa clocotita se adauga zaharul, sarea si faina. Se framanta un aluat moale si se lasa la odihnit 30 de minute.

Rosiile se taie felii. Branza se amesteca cu sarea, usturoiul trecut prin presa si verdeata. Eu am pus patrunjel tocat, dar merge foarte bine si cu marar sau orice alta verdeata e pe gustul vostru.

Jumatate de aluat se intinde intr-o foaie mare si subtire. Feliile de rosii se aranjeaza pe aluat nu mai aproape de 3 cm una de alta. Pe feliile de rosii se pune cate-o lingurita de umplutura.

Se intinde a doua foaie si se pune pe foaia cu umplutura. Cu un pahar se decupeaza pateurile dupa conturul fiecarei felii de rosie.

Pateurile se prajesc pe ambele parti in baie de ulei.

Pofta la pateuri!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu rosii si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Geanina87 1

22.03.2016, 09:43

foarte bune

Carmen_g 1

22.03.2016, 14:23

Daa...sunt chiar bune. Sotul meu priveste sceptic tot ce apare nou prin bucataria si oalele mele....insa aseara a zis ca "sunt bune inventiile astea. Sa mai faci!"

Rahela Velicu 1

07.04.2016, 20:32

si noi sa le facem candva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci Pleurotus pane