Pateuri cu pizza

de AndrutzaP in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 3786 vizualizari

 

Usor de preparat, delicioase, satioase!

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de placinte
  • 1 ou
  • 20 g parmezan
  • 100 g telemea de vaci
  • 100 g sunca de Praga
  • 100 g carnati de porc semiafumati
  • 50 g jambon de porc prefiert, afumat
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura bulion de rosii
  • 1 lingura bulion de ardei
  • sare, piper, busuioc, oregano, cimbru
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu pizza:

Aluatul de placinta se decongeleaza la temperatura camerei. 

Tocati cubulete mici toate ingredintelele, mai putin parmezanul. Amestecati-le intr-un vas si radeti peste ele parmezanul.

Separat, faceti un sos, amestecand bulionul de rosii cu cel de ardei si condimentele, dupa gust.

Aluatul de placinta, il intindeti pe masa de lucru si-l taiati in forme patrate ( ca in poza de mai jos). Ungeti fiecare patrat in parte cu sosul preparat si apoi puneti din compozitie cate o lingura in fiecare.

Formati niste triunghiuri, lipind doua din colturile opuse ale patratului. Lipiti marginile apasand cu furculita, atat cat sa nu se desfaca in cuptor. 

Ungeti fiecare bucata in parte cu unt si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Coaceti-le in cuptor pentru aproximativ 20 minute, sau pana se rumenesc la suprafata.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu icre rosii