Usor de preparat, delicioase, satioase!
Aluatul de placinta se decongeleaza la temperatura camerei.
Tocati cubulete mici toate ingredintelele, mai putin parmezanul. Amestecati-le intr-un vas si radeti peste ele parmezanul.
Separat, faceti un sos, amestecand bulionul de rosii cu cel de ardei si condimentele, dupa gust.
Aluatul de placinta, il intindeti pe masa de lucru si-l taiati in forme patrate ( ca in poza de mai jos). Ungeti fiecare patrat in parte cu sosul preparat si apoi puneti din compozitie cate o lingura in fiecare.
Formati niste triunghiuri, lipind doua din colturile opuse ale patratului. Lipiti marginile apasand cu furculita, atat cat sa nu se desfaca in cuptor.
Ungeti fiecare bucata in parte cu unt si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Coaceti-le in cuptor pentru aproximativ 20 minute, sau pana se rumenesc la suprafata.
Pofta buna!