Pateuri cu ciuperci

de KramerMariana in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2013 | 5635 vizualizari

 

Sper sa va placa! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola ciuperci proaspete
  • 2 cepe medii
  • sos de rosii
  • cascaval si branza telemea
  • cimbru si delikat după gust
  • foietaj din comerț
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci:

Se curată ciupercile si se taie cât mai marunt. Se taie ceapa si se caleste in puțin ulei. După aceea adăugam ciupercile,delikatul si cimbru si lăsăm sa fiarba pana se evapora apa. Lăsăm compozitia la racit. Luam foaia de foietaj si o trăiem in 6 bucați patrate in care punem un strat de sos de roșii ( eu am avut sos pentru paste de la Panzani), compozitia de ciuperci, branza si cascavalul ras. In tava punem hârtie de copt,pateurile, si le băgam la cuptor cca 30-35 de min.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich-uri cu cascaval de la Delaco in aluat de snitele