Pateuri cu ciuperci

de KramerMariana in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2013 | 5455 vizualizari

 

Sper sa va placa! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola ciuperci proaspete
  • 2 cepe medii
  • sos de rosii
  • cascaval si branza telemea
  • cimbru si delikat după gust
  • foietaj din comerț
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci:

Se curată ciupercile si se taie cât mai marunt. Se taie ceapa si se caleste in puțin ulei. După aceea adăugam ciupercile,delikatul si cimbru si lăsăm sa fiarba pana se evapora apa. Lăsăm compozitia la racit. Luam foaia de foietaj si o trăiem in 6 bucați patrate in care punem un strat de sos de roșii ( eu am avut sos pentru paste de la Panzani), compozitia de ciuperci, branza si cascavalul ras. In tava punem hârtie de copt,pateurile, si le băgam la cuptor cca 30-35 de min.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta sanatoasa de aperitiv, chiftelute de dovlecei preparate la cuptor