Pateuri cu ciuperci

de KramerMariana in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2013 | 5858 vizualizari

 

Sper sa va placa! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola ciuperci proaspete
  • 2 cepe medii
  • sos de rosii
  • cascaval si branza telemea
  • cimbru si delikat după gust
  • foietaj din comerț
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu ciuperci:

Se curată ciupercile si se taie cât mai marunt. Se taie ceapa si se caleste in puțin ulei. După aceea adăugam ciupercile,delikatul si cimbru si lăsăm sa fiarba pana se evapora apa. Lăsăm compozitia la racit. Luam foaia de foietaj si o trăiem in 6 bucați patrate in care punem un strat de sos de roșii ( eu am avut sos pentru paste de la Panzani), compozitia de ciuperci, branza si cascavalul ras. In tava punem hârtie de copt,pateurile, si le băgam la cuptor cca 30-35 de min.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

07.02.2013, 08:47

Rocsi 1

07.02.2013, 11:25

Bine ai venit!

KramerMariana 1

07.02.2013, 18:30

Va multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]