Pateuri cu branza

de kamy in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2011 | 12564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • branza sarata+cascaval rase
  • galbenus ou
  • sare
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateuri cu branza:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat la temperatura camerei,dupa cere se taie cu in pahar,se pune putin branha in mijloc,se umezesc marginile interioare cu apa,se indoaie si se apasa bine sa se lipeasca.

Se ung cu galbenus,se presara sare si susan.

Se pun pateurile intr-o tava in care am pus hartie de copt,se ung cu galbenus,se presara sare si susan.si se baga in cuptorul incalzit in prealabil,la foc mic,15-20 min.(depinde de cuptorul fiecareia)

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte