Pateu din ficat de pui

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2011 | 5031 vizualizari

 

Simplu si mult mai bun decat cel din magazin. .....Cel mai bun!

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de pui
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 morcov mic
  • 2 lg ulei de masline
  • sare, piper
  • 100g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu din ficat de pui:

Ficateii se pun la fiert in apa cu sare timp de 10 dupa care se scurg.

Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoarea mica si se calesc in uleiul de masline. Se adauga putina apa si se lasa sa se inmoaie legumele dupa care se lasa la racit.

Ficateii se dau prin masina de tocat (sau la robot) impreuna cu legumele.

Separat se freaca untul spuma dupa care se amesteca cu ficatul. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se serveste cu paine prajita sau nu, cu rosii, masline, ceapa verde, cu ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de ficat - de casa