Pateu de macrou afumat

de micky in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2011 | 7262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 75g unt moale
  • 175g crema de branza
  • 350g macrou afumat
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 1 lingura de arpagic(cozi verzi tocate marunt)
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de macrou afumat:

Se marunteste pestele, cu mana, se adauga untul si crema de branza si amesteca bine, bine pana se formeaza pasta. Se adauga zeama de lamaie, arpagicul si putin piper. Si e gata.

pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de macrou afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu spanac si branza