Pateu de casa

de ony in Ficat, 31 Ian 2011 | 6628 vizualizari

 

dupa ce am constatat ca cel din comert este plin de E-uri si amidon ,am decis sa prepar singurica pateul in casa...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 2 cepe mari
  • 1 capatana usturoi
  • sare,piper
  • condimente
  • 50 gr margarina
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de casa:

se spala ficatul f bine ,apoi se pune la fiert in apa cu sare; se spumeaza bine,iar dupa ce a fiert se rastoarna intr-o strecuratoare. 

separat se pun 100 ml ulei la incins si se toaca 2 cepe,care se calesc impreuna cu ficatul;se adauga si margarina si se mai lasa 10 minute;

dupa ce s-au calit,se dau plrin blender pana se face o pasta si gata pateul,un deliciu!!!

TIPS-URI

1

dupa preferinte se poate adauga si verdeatza,sau ciuperci;dupa placul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]