Pastrav urias cu legume la cuptor

de Panacris in Pastrav, 20 Aug 2012 | 6457 vizualizari

 

Am achizitionat niste pastravi uriasi de la o crescatorie din Tg .Jiu!

 

INGREDIENTE

  • pastrav urias 1500 g.,
  • rosii 3 bucati,
  • ardei gras 3 bucati,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • ulei de masline,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav urias cu legume la cuptor:

Pestele se curata, se spala, se da cu putina sare, apoi se lasa la rece ptr cca. 10 minute. Intr/o tava tapetata cu foaie de pergament, se aseaza pestele, se asezoneaza de sare, piper si rozmarin. Rosiile, ardeii, ceapa, se curata se taie rondele, se aseaza de jur imprejurul pestelui, se pun cateva bucati si in burta pestelui, apoi se stropeste cu putin ulei de masline, si se introduce in cuptorul preincins, cca. 15 minute, la foc mediu, descoperit. Se serveste fierbinte, cu mujdei de usturoi sau zeama de lamaie, paine, cartofi  natur sau mamaliguta. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav urias cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Sim0na 1

21.08.2012, 12:25

Bun rau pastravul..

gaby_gabytza 1

21.08.2012, 21:35

Panacris 1

22.08.2012, 09:04

Multumesc pentru aprecieri Bucatarasi dragi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor, pe pat de portocala, lamaie si limeta