Pastrav prajit

de lia maria in Pastrav, 21 Iul 2011 | 10144 vizualizari

 

Delicios, rapid si foarte usor de preparat !

 

INGREDIENTE

  • 1 pastrav
  • 1 lamaie
  • 1 lingura faina de porumb
  • 2 linguri ulei de masline
  • ½ lingurita usturoi,  granule
  • Frunze de salvie proaspata
  • Fulgi de ardei iute
  • Sare
  • Piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Dupa ce curatam si spalam bine pestele, il stergem cu un servet si stoarcem zeama de la ½ de lamaie peste el si-l saram si piperam. Tocam marunt salvia, o punem intr-un bol si adaugam  faina, usturoiul si fulgii. Le amestecam si tavalim bine pestele prin amestec, astfel incat sa imbrace pestele frumos pe toate partile, apoi il stropim si cu putin ulei de masline.

Punem tigaia la incins cu 1 lingura ulei si prajim pastravul pe ambele parti. Servim imediat, cu felii de rosie si lamaie, alaturi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu sos de iaurt