Pastrav pane

de MotanLaOale in Pastrav, 1 Iun 2011 | 16193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pane:

Pastravii se curata si se spala bine. Eu am taiat si capetele.

Se presara pe toate partile si in interior sare si piper si se lasa la frigider 30 minute sa intre sarea.

Se bat ouale bine intr-un castron oval (de lungimea pestilor).

Pastravul se da prin faina, prin ou, prin faina,prin ou si iar prin faina.

Se incinge uleiul si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc.

SE mananca cu lamaie sau usturoi si garnitura de cartofi natur.

Eu i-am mancat cu tzatzichi. A fost nemaipomenit de bun.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]