Pastrav la gratar

de La Ancuta in Pastrav, 17 Sep 2010 | 10147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • folie de aluminiu
  • sare,
  • piper
  • lamaie
  • putin ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar:

Se curata pestele si se spala. Se condimenteaza cu sare si piper.

Folia de aluminiu se unge cu putin ulei de masline (ca sa nu se lipeasca pestele de ea).

Se pune fiecare pastrav pe o bucata de floie unsa si se impacheteaza.

Se pune pe gratar si se lasa 20-30 de minute. In acest timp se intoarce pe ambele parti.

Se serveste cu lamaie si garnitura de cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

La Ancuta 1

01.07.2013, 23:34

Constelatialeu 1

01.07.2013, 23:34

Asta a murit in somn...

La Ancuta 1

02.07.2013, 09:45

n-a avut o moarte prea frumoasa )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]