Pastrav in folie la cuptor

de susu in Pastrav, 6 Feb 2010 | 45292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • ulei de masline
  • condimente pentru peste
  • catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in folie la cuptor:

Se curata si spala pestele, eu l-am luat eviscerat. Se sterge cu un prosop, se unge cu ulei de masline pe toate partile si se condimenteaza: sare, piper, boia, condimente pentru peste, cimbru, fiecare cu ce doreste. L-am condimentat si in burtica si i-am introdus cativa catei de usturoi intregi. L-am lasat asa peste noapte si l-am pregatit a doua zi. Cu cat sta mai mult cu condimente cu atat e mai gustos.

Am uns folia de aluminiu cu ulei si am pus pestele. Am strans bine folia si am ridicat-o in sus sa nu pierdem bunatate de zeama. L-am bagat la cuptor pentru vreo 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in folie la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

susu 1

10.02.2010, 15:22

Multumesc pentru sfat. Este binevenit

Bucataras Medi 1

12.02.2010, 23:13

nici eu nu stiam.......................!!!!!!.................binevenit intradevar.

dicarmencitta1957 1

24.02.2010, 21:55

Este o bunatate,mmmm ce apetisant este in tava.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]