Pastrav cu migdale

de ianculubita in Pastrav, 30 Sep 2011 | 5422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pastravi
  • 2 linguri faina
  • 20 g unt
  • 200 ml smantana lichida
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g fulgi de migdale
  • condimente pentru peste
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu migdale:

Migdalele,se prajesc in putin unt fara sa se arda;pestele curatat,spalat,condimentat,dat prin faina,se pune in tava si se da la cuptor 5min;se scoate tava se adauga smantana amestecata cu usturoiul pisat si migdale(oprind 1lingura pentru decor)si se mat tine la cuptor 10min;se serveste cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu migdale" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta