PASTRAV AFUMAT CU BUDINCA DE SFECLA

de Roda in Pastrav, 3 Iul 2009 | 6082 vizualizari

COMENTARII (5)

Bunica 1

04.07.2009, 09:01

Ai incercat sa faci piureurile separat si sa le asezi:piscotul,sfecla ,cartoful? Pentru ornament . Oricum le-ai aranja cred ca sunt foarte gustoase.

Roda 1

04.07.2009, 13:06

Nu, Bunicuto, nu am incercat.Reteta am mostenit-o asa si cred ca sfecla de una singura nu ar avea savoarea ce o are in combinatie cu cartofi.Daca vei incerca separat, da-mi de stire.Oricum, budinca aceasta o servesc nu numai cu pastrav afumat, ci si cu somon, crap file si chiar si pe langa friptura.Weekend placut!Roda

pater 1

13.11.2013, 17:18

intra pe siteul asta, legenda afumarii pastravului cu conuri de brad:
pastrav-afumat.ro

Panacris 1

23.04.2020, 18:20

Interesantă rețeta!

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 11:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav prajit cu cartofi la cuptor si mujdei de usturoi