Pastrama de pui cu legume la tigaie

de Denissa in Pui, 24 Feb 2012 | 6125 vizualizari

 

Un fel de mancare rapid si bun (parerea mea)

 

INGREDIENTE

  • pastrama din pulpe de pui
  • legume congelate
  • ulei
  • unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrama de pui cu legume la tigaie:

Pulpele de pui se portioneaza si se pun in tigaie la prajit.Vor fi gata intrun timp scurt.

Separat legumele congelate (morcovi, conopida, brocolli, fasole verde, porumb) se pun intr-o tigaie la calit cu putin unt. Se potrivesc de sare.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrama de pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de pui la cuptor