Pastrama de porc la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2018 | 11017 vizualizari

COMENTARII (24)

vasimur 1

01.09.2018, 22:13

RODIMUR 1

01.09.2018, 22:17

Ce bunătate! Și ce bine arată...! Cred că ar trebui să luăm model, mai întâi, trecând rețeta la favorite...!

Ina 1

01.09.2018, 22:40

deliciu ai facut aici

Andra_Constantinescu 1

01.09.2018, 22:47

Minunată!

Constelatialeu 1

01.09.2018, 23:06

Ce bine arata !

MotanLaOale 1

02.09.2018, 01:44

buna buna

Bucataras Diana 1

02.09.2018, 07:52

Eu am facut de pui si de rata. Delicioase ambele. C

dantes 1

02.09.2018, 08:03

Buna!

Merisor 1

02.09.2018, 09:21

O bunătate!

Rahela Velicu 1

02.09.2018, 09:33

Gherca Daniela 1

02.09.2018, 11:09

mirela0911 1

02.09.2018, 11:15

E grozava!

mihaelar63 1

02.09.2018, 13:54

Delicioasa !!! Merge la favorite

simona72 1

02.09.2018, 20:07

Mă bucur că ți-a plăcut! Și pt mine a fost cel mai bun...

Rocsi 1

02.09.2018, 21:47

Va multumesc mult de tot!

Rocsi 1

02.09.2018, 21:48

Simona, nici nu avea cum sa nu imi placa asa bunatate! Multumesc inca o data pentru reteta!

Adi 1

02.09.2018, 22:41

Buna!

miki_a 1

03.09.2018, 05:00

Cu siguranță e foarte bun!

Rocsi 1

03.09.2018, 10:37

Multumesc mult!

Ancutsa 1

03.09.2018, 18:47

Foarte buna!

Rocsi 1

04.09.2018, 10:21

Multumesc Ancutsa!

Satisfyyourcravings 1

08.09.2018, 16:56

Foarte delicioasa!

Rocsi 1

08.09.2018, 18:08

Multumesc Adriana!

oanapl 1

11.09.2018, 19:20

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de rata crud uscat