Paste la cuptor

de - Andreea - in Farfalle, 12 Aug 2017 | 4118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip farfalle
  • 150 gr ciuperci in ulei
  • 80 gr masline negre fara samburi
  • 160 gr ton
  • 150 gr porumb dulce
  • 200 ml suc de rosii
  • 100 gr parmezan
  • 1 cub ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Punem cateva linguri cu ulei intr-o tigaie, impreuna cu cubul de ceapa si amestecam cu o lingura de lemn. 

Adaugam apoi ciupercile bine scurse de ulei, tonul maruntit, porumbul scurs bine de apa de conservare si maslinele.

Amestecam bine si lasam la foc potrivit pentru 10 minute. 

Adaugam apoi sucul de rosii, sare si piper dupa gust si lasam la fiert sucul la foc mic, pentru cateva minute.

Intre timp, punem o oala cu apa la fiert. Cand apa a inceput sa fiarba, punem sare si apoi pastele. Le fierbem conform indicatiilor de pe pachet ( in functie de formatul de pasta dorit).

Dupa ce pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu sos. Amestecam bine. 

Punem pastele intr-o tava pentru cuptor si presaram cele 100 gr parmezan.

Dam tava la cuptorul incins la 200 grade C, pana ce suprafata este frumos rumenita. 

Se servesc imediat! 

POFTA BUNA ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu " petale" de salam picant