Paste cu ton si dovlecel

de Lau in Paste, 15 Aug 2017 | 5171 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul retetefeldefel

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste
  • 3 catei usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 conserve ton
  • 1 dovlecel potrivit(cca 300 g)
  • 400 g rosii
  • sare si piper
  • busuioc
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton si dovlecel:

Punem apa si sare la fiert, intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele, lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj,

Intr-o tigaie, calim usturoiul pisat in uleiul incalzit cca 1 min (avem grija sa nu se arda), apoi adaugam dovlecelul taiat felii subtiri, 1/2 cana apa.

Lasam sa se caleasca pana ce se inmoaie ,dar sa ramana fermi, adaugam tonul, amestecam si lasam 2-3 min, dupa care adaugam rosiile taiate cubulete, busuioc, condimente dupa gust.

Fierbem sosul pana ce devine consistent, adaugam peste pastele scurse de apa si amestecam bine.

Servim cu cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste fusilli freschezza