Paste cu sos de legume

de ianculubita in Paste, 20 Oct 2015 | 2718 vizualizari

 

De cate ori merg prin calatoriile mele,ma uit prin magazine dupa ceva frumos,util dar si deosebit;asa s-a intamplat si cu astfel de paste;cand le-am vazut cum stateau ele frumos in raft una mai frumoasa decat alta,voi ce credeti ca am facut?
Aceasta reteta este usor de pregatit,gustoasa si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1punga cu paste
  • 500g rosii galbene
  • 1dovlecel
  • 1vanata potrivita
  • 2catei de usturoi
  • 3linguri ulei de masline
  • 100ml vin alb
  • busuioc
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • migdale
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de legume:

In tigaia cu ulei se se calesc dovlecelul si vanata curatate de coaja,taiate cubulete mici,se adauga usturoiul zdrobit apoi vinul;se lasa putin pe foc sa se evapore alcoolul apoi se adauga rosiile taiate cubulete si se lasa la foc mic sa se formeze sosul

Dupa ce a scazut,se condimenteaza cu sare,piper,putin cimbru si busuioc taiat marunt

Pastele puse la fiert in apa cu putina sare timp de 8,poate si 10min,se scurg bine apoi se servesc pe farfurie cu sosul de legume deasupra si fulgi de migdale presarate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos Bechamel