Paste cu sos de ciuperci

de Rahela Velicu in Fusilli, 4 Mar 2017 | 3621 vizualizari

 

Un sos foarte gustos, data viitoare il fac in compozitie dubla :)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de paste
  • 300 g smatana grasa
  • 4 graunti de usturoi
  • 1 borcan de ciuperci
  • 50 g unt+ 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • ardei boia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu sos de ciuperci:

Mai intai, punem untul cu uleiul, intr-o tigaie si lasam sa se topeasca. Adaugam ciupercile taiate felii si lasam la calit pana cand incep sa se faca maronii, aprox.20-25 de min. Adaugam sare, piper si ardei boia dupa gust.

Pastele le fierbem in apa cu sare.

Curatam usturoiul si il zdrobim cu un praf de sare ca pentru mujdei.

Cand devin maronii ciupercile, adaugam in tigaie si usturoiul si smantana si amestecam bine. Mai lasam 3-4 minute pe foc si putem stinge focul.

Servim pastele cu sos de ciuperci. Cat mai mult sos!

TIPS-URI

1

Folositi o smantana cat mai grasa. Eu am folosit smantana vrac de la Marisan.

2

Se pot inlocui spiralele cu orice alte paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cremoase la cuptor cu ton si masline