sunt fan paste...ce sa fac????am in camara vreo 10 pachete de paste , de tot felul....
Pieptul se taie cubulete si se caleste cu ceapa taiata marunt in ulei de masline...
Se adauga apoi usturoiul maruntit si rosiile cubulete, ardeiul taiat felii subtiri si mai lungi, busuioc, cimbru, oregano
Se potriveste de sare si se acopera cu o cana de apa , se lasa pana se face carnea...nu foarte mult, ca se face repede...
Intre timp se pun si pastele la fiert in apa cu ulei si sare...cam 10 min. ( mie imi plac fierte bine...asa ca le las de obicei cam 15 min)...
Cand e gata mancarica, se desface amidonul cu apa si se pune peste, ca sa se formeze sos...mie imi place sa fie mult sos, asa ca las mai multa apa.
Se opreste focul si se lasa sub capac cateva minute.
Se serveste cu patrunjel verde deasupra, si cum spuneam mai sus...daca vreti neaparat parmigiano...de ce nu?