Paste cu branza la cuptor

de oanapl in Paste, 25 Iul 2017 | 15452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (spirale)
  • 200 g branza de vaci
  • 100g telemea
  • 50 g smantana
  • 2 oua
  • 50 g mozzarella Delaco
  • unt pentru uns
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Pastele le fierbi conform instructiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apa rece si le lasi la scurs.
Intr-un castron, amesteci branza de vaci cu ouale, apoi adaugi smantana si telemeaua. 

Condimentezi cu sare si piper.

Amesteci pastele cu branza.
Ungi un vas termorezistent cu unt, pui pastele si nivelezi. Introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 25-30 minute.
Scoti din cuptor, presari mozzarella rasa si reintroduci vasul in cuptor pentru 2-3 minute pana se topeste mozzarella.
Servesti pastele calde, dar si reci.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste de casa cu spanac