Paste aromate

de LUK in Mancaruri de post, 20 Ian 2011 | 4365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr paste
  • o lingura de ulei
  • 2 linguri de pesmet
  • o lingura de zahar(sau 2 daca vreti mai dulce)
  • sucul de la o jumatate de portocala
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste aromate:

 Pastele se fierb conform instructiuilor de pe pachet.Se scurg de apa.Intr-o craticioara punem uleiul,pesmetul si zaharul.Amestecam pana se omogenizeaza si se coloreaza pesmetul.Turnam pastele peste,amestecam de -3 ori.Oprim focul si punem sucul de portocala.Sunt bune atat reci cat si calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

LUK 1

21.01.2011, 15:13

Inteleg kamy..mult epersoane au arsuri de la nuca

LUK 1

21.01.2011, 15:14

Miti...o sa incerc si eu si cu stafide..ca nici struguri nu prea mananca..

LUK 1

21.01.2011, 15:14

Motane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus cu praz si paste - de post