Pastai galbene scazute

de iry-gabriela in Mancaruri de post, 17 Feb 2012 | 15155 vizualizari

 

.....ce sa va spun ...imi plac mancarurile fara carne,nu ca n-as manca deloc ,dar ma simt mai bine cand mananc aceste mancaruri usoare care le pot prepara si pentru zilele de post.....dar cui nu-i plac pastaile???sper sa imi dati dreptate.....

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane de 800gr de pastai galbene,
  • 2 cepe,
  • 2 linguri de bulion,
  • marar ,
  • 4 catei de usturoi,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai galbene scazute:

pentru inceput am curatat ceapa ,dupa care am spalat-o si apoi am taiat-o marunt.    

ceapa gata taiata am adaugat-o intr-o cratita in care am pus ulei la incins .   

peste ceapa am adaugat un pahar de apa pentru ca sa inabus un pic ceapa.   

separat am scos pastaile din borcan si le-am clatit un pic ,iar apoi le-am adaugat peste ceapa gata inabusita.   

le-am lasat impreuna c-am 10 minute ,dupa care am adaugat bulionul care l-am desfacut cu un pahar cu apa.        

am adaugat sare si piper ,iar la final am adaugat ,marar si usturoi pisat.  

le-am lasat la fiert pana a scazut zeama formata.    

am servit-o calda  cu mamaliguta !

sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene scazute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Novac cu pastai galbene la cuptor