Pasta picanta de gogosari

de Angelina_Elena in Conserve, 17 Sep 2013 | 8394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg gogosari
  • 3 linguri sare mare
  • 1 lingurita piper boabe
  • 4 foi de dafin
  • 1 lingurita si 1/2 boia iute
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta picanta de gogosari:

Spalam gogosarii, in taiem in doua si ii curatam de seminte si cotoare.

Ii trecem apoi prin masina de tocat sau prin robotul de bucatarie.

Ii punem intr-o cratita incapatoare, adaugam sarea, boiaua iute, boabele de piper si foile de dafin.

Punem cratita pe foc, iar dupa ce incepe sa fiarba amestecam continuu pentru a nu se prinde de cratita.

Lasam sa fiarba vreo 2 ore, pana cand scade zeama lasata de gogosari.

Pasta rezultata o punem in borcanele spalate si sterilizate.

Sigilam borcanele si le acoperim cu o patura groasa.

A doua zi le depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta picanta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in bulion