Pasta de zahar

de Dea_Dea in Torturi, 27 Mar 2013 | 9162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 60 ml apa
  • 5 gr gelatina
  • 2 linguri de miere
  • 50 gr ulei de palmier
  • 50 gr amidon
  • 500-600 gr zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de zahar:

Se hidratateaza gelatina in apa, o lasati sa se "umfle" aproximativ 10 minute, apoi o topiti pe aburi (sau in cuptorul cu microunde) impreuna cu mierea,  apoi adaugam uleiul (care ar trebui sa fie in stare semi-solida) si omogenizam.

Intr-un castron punem 2 linguri de zahar praf, amidonul si amestecul de gelatina, miere, ulei si amestecam cu o spatula de silicon. Apoi adaugam treptat restul de zaharul praf si framantam pana nu se mai lipeste pe mana.

Se pune in folie alimentara si se da la frigider de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de zahar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Bunica 1

27.03.2013, 17:27

trebuie sa ai rabdare......

Dea_Dea 1

27.03.2013, 18:38

Buni am o rabdare de fier!!
Luana multumesc!!

Rocsi 1

28.03.2013, 10:47

Bravo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aniversar