Pasta de ton cu masline

de Oana in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2010 | 24176 vizualizari

 

O gustare excelenta sau un mic dejun delicios.

 

INGREDIENTE

  • o cutie mare de ton in ulei
  • un fir de ceapa verde
  • 100 g masline negre feliate
  • o lingurita zeama de lamaie
  • sare si piper dupa gust
  • o lingurita de marar tocat fin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu masline:

Tonul se scurge de ulei, dar se mai lasa o lingura de zeama si se mixeaza cu blenderul vertical pana devine cremos. Se adauga ceapa verde taiata rondele fine, masline feliate foarte fin, mararul tocat, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Se amesteca cu o furculita pana se omognizeaza. Se serveste pe paine proaspata si cu felii de rosii.

TIPS-URI

1

Cu pasta de ton se pot face rosii umplute, se scobesc rosiile, se scurg de zeama si se umplu, apoi se lasa la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Oana 1

17.06.2010, 22:00

Da, Silvia, e delicioasa Am facut si cu ton in suc propriu si cu ton in ulei, e la fel de buna in ambele variante

Laly 1

17.06.2010, 23:43

Si eu am salvat reteta.Cred ca este tare buna.

mena29 1

18.06.2010, 00:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

ieri la 14:58

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin rapid de dovlecei si branza