Pasta de peste cu branza de vaci

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2012 | 11293 vizualizari

 

Luata de pe aici si vreau sa le fac pe toate ca am vazut si cu cartofi, cu parmezan..........

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva de sprot afumat in ulei
  • 1 conserva de ton in ulei
  • 3 linguri de branza de vaci
  • 100g unt
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste cu branza de vaci:

Pestele se scurge bine, bine de ulei.

Branza de vaci se pune la scurs intr-un tifon. Trebuie sa fie scursa bine, bine.

Se pune in robotel pestele, branza si untul si se mixeaza pana devine o pasta fina.

Ceapa se curata si se toaca marunt si se amesteca in pasta.

Se potriveste de sare si piper si este gata.

Se serveste pe felii de paine prajita sau nu.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pate de peste