Pasta de oua condimentata

de lira in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 7745 vizualizari

COMENTARII (21)

Ina 1

11.07.2010, 15:19

vad ca vii tare, bravo!

lira 1

11.07.2010, 15:28

Pai recuperez din urma

Ina 1

11.07.2010, 15:30

eu zic sa te opresti, pana se obisnuieste lumea cu tine Ca sa faci si galbeni sa-i golesti bucataria lui sefu'

lira 1

11.07.2010, 15:32

M-ai bine-dispus pe ziua de azi, esti o draguta

Ina 1

11.07.2010, 15:34

nu glumesc, aici faci galbeni in functie de notele primite de la celelalti bucatarasi, iar cu galbenii iti alegi ceva din camara sefului

lira 1

11.07.2010, 15:44

Ok, am prins ideea, am vazut inante, dar nu eram pe deplin lamurita.... dar cum stiu eu cat valoreaza fiecare reteta... sau e in functie de cat o apreciaza fiecare ... acolo zice ca peste 500 puncte iei un galben .... pana fac eu 500 de puncte si si intr-o saptamana, imi creste barba

Ina 1

11.07.2010, 15:47

lasa ca te lamuresti tu oricum, cu retetele astea vei fi sigur intre primele, in top imi place!multa bafta!

anisoara 1

11.07.2010, 15:53

Ina, noi doar expunem recete, nu pentru a face galbeni acestea ...asa sunt un stimul... sunt mult mai mari valori, decat galbenii... aceasta e parerea mea oricum recetel sunt pe placul multor fete. Bine ai venit ,Lira Bafta

anisoara 1

11.07.2010, 15:55

E oricum am inteles pt mine, ca punctele se dau mai mult pentru mesajele ,care le scrii pe sait, decat pentru recetele si pozele expuse. .poti sa expui recete, de 1 metru cu poze , care mai de care, daca nu esti activa pe sait, vei primi numai 1-2 baluri.

lira 1

11.07.2010, 15:59

ideea e ca trebuie sa ma port frumos sa iau nota mare ... ca la scoala

lira 1

11.07.2010, 16:01

Bine te-am gasit Anisoara. Deci trebuie sa scriu in cartea de munca al doilea job... numai ca daca nu fac bani... se poate considera voluntariat

gaby_duceag 1

11.07.2010, 16:04

))

anisoara 1

11.07.2010, 17:15

Bine, dar blogul l-ai deschis pentru a face bani, sau din pasiune, din placere?

Ina 1

11.07.2010, 17:36

Anisoara, ai dreptate, dar de ce sa nu recunoastem ca si galbenii aia ne stimuleaza? Eu recunosc: ma bucur cand imi creste averea si ma gandesc la urmatorul produs ales din camara

anisoara 1

11.07.2010, 17:47

Ma crezi, nici nu stiu ,unde e camara bucatarisilor Cate bordeie- atatea obiceie.

nadina73 1

11.07.2010, 18:07

am ras bine acuma las furcile si ma duc

lia maria 1

12.07.2010, 09:36

imi place ce prepari si cum expui

Bunica 1

12.07.2010, 12:46

Bine ai venit ! Mi-a placut pasta de oua, dar fara maioneza

lira 1

12.07.2010, 14:08

Bine te-am gasit bunica! Pai reteta aceasta, ca si oricare alta reteta eu zic ca poate fi adaptabila si se poate pune sau scoate un ingreient sa fie pe placul oricui

Panacris 1

20.04.2020, 18:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu sunca in vasul roman