Pasta de naut

de nilgun in Salate, 9 Aug 2013 | 6541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. naut
  • zeama de lamaie
  • menta uscata
  • sare piper
  • boia iute
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masine
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de naut:

Nautul se lasa la inmuiat peste noapte. A doua zi se fierbe aproximativ 1 ora, 1 ora jumate. 

Se scurge zeama, dar se pastreaza. Se pun boabele de naut in blender, impreuna cu sare, piper, ulei de masline, usturoi, menta si zeama de lamaie si se paseaza. Daca vrem o consistenta mai subtire a pastei, mai punem din apa in care a fiert pana obtinem consistenta dorita. 

Se potriveste de sare si piper.

Se pune in castronase si se orneaza cu boabe de naut fierte si boia iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de naut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

nilgun 1

09.08.2013, 21:09

dap...exista si la borcaan...deja hidratat...dar mie imi place mai natural

Rocsi 1

09.08.2013, 21:22

Faina!

nilgun 1

09.08.2013, 21:30

ms rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Humus simplu - Reteta clasica gustoasa