Pasta de gogosari si ardei capia

de silvi0ara in Conserve, 19 Sep 2010 | 9845 vizualizari

COMENTARII (16)

Laly 1

19.09.2010, 23:35

Prima,un borcanel

silvi0ara 1

19.09.2010, 23:44

Sigur,iti trimit cu mare drag.

nadina73 1

19.09.2010, 23:59

si eu unu

silvi0ara 1

20.09.2010, 00:05

Acusi pun la avion si pentru tine.Desii acolo as veni chiar eu.

lia maria 1

20.09.2010, 09:08

Ce buna pasta ai pregatitvom avea ce sa papam la iarna

Corinuta 1

20.09.2010, 09:50

Bucataras Medi 1

20.09.2010, 10:13

daca fiercare dintre voi imi da un borcanel ce rost mai are sa-mi fac eu?............................

gaby_duceag 1

20.09.2010, 10:25

asteapta medi..asteapta)

Rocsi 1

20.09.2010, 10:59

cred k e nemaipomenita

adinaciosescu 1

20.09.2010, 11:27

bun,bun,,,,o folosesti si la ciorbe?

silvi0ara 1

20.09.2010, 11:39

Medi,iti dau si tie un borcanel.

silvi0ara 1

20.09.2010, 11:40

Rocsi,chiar este foarte buna si se poate folosii la multe preparate.

silvi0ara 1

20.09.2010, 11:41

Adina,sigur ca poti pune si la ciorbite.Eu chiar am pus la o ciobita de dovlecei sambata.

nusica 1

09.08.2011, 10:25

O reteta minunata,pe care vreau s-o fac,eu ii voi pune si ardei iute sa iasa picanta,dar,as vrea sa stiu,semintele din rosii nu fermenteaza iarna sa strice conserva?va multumesc.

Bya Ralu 1

21.09.2012, 00:26

Rahela Velicu 1

26.06.2021, 00:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]