Pasta de gogosari cu verdeata

de T I M E A in Conserve, 4 Oct 2012 | 5499 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg gogosari
  • 2 lingurite sare
  • 1/2 lingurita piper
  • oregano
  • busuioc
  • roinita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari cu verdeata:

Spalam bine gogosarii. Cu un cutit taiem gogosarii felii si indepartam orice urma de seminte si cotor, iar apoi ii dam prin  masina de tocat.

Punem la fiert adaugand sarea si piperul. Lasam pe foc aprox 45 min. iar la final adaugam verdeata tocata marunt si mai lasam pe foc 3-4 minute.

Turnam pasta fierbinte in borcane curate si punem capacul.

Lasam borcanele la caldura acoperite cu o patura pana a doua zi.

Din 2 kg de gogosari mi-au iesit 2 borcane de 400 ml si unul de 800 ml.

Este o pasta ideala pentru sosuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]