Pasta de gogosari

de alexandrinapop in Conserve, 26 Aug 2011 | 17217 vizualizari

 

E extraordinar de buna se poate consuma in diverse mancaruri, sau in loc de ketchup.

 

INGREDIENTE

  • 12 gogosari
  • 12 ardei kapia
  • 6 ardei iuti ( sau 8 in functie de cat vreti sa fie de iute)
  • 1 telina potrivita ca marime
  • 6 rosii
  • 150 gr zahar
  • 4-5 linguri de otet ( dupa gust)
  • sare grunjoasa 1 lingura
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari:

Se toaca ardeii kapia, gogosarii, ardeiul iute , telina, rosiile se decojesc si se toaca. Se pune pasta la foc mic , apoi se adauga zaharul, otetul si sarea. Se lasa sa fiarba pana cand scade la jumatate din cantitatea pusa la foc, apoi se pune in borcane si se da dust uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de bureti pentru iarna