Pasta de gogosari

de Rocsi in Conserve, 3 Oct 2010 | 15861 vizualizari

 

Este o pasta delicoasa pentru sosuri chiar si pentru mancaruri iarna si in alte anotimpuri

 

INGREDIENTE

  • 3 kg gogosari
  • 150 ml ulei
  • 1 lingura sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de gogosari:

Gogosarii se spala.

li se scot cotoarele si se scutura de toate semintele.

apoi se dau prin masina de carne sau prin robot si ii facem pasta.

intr-o oala mai larga,se pun gogosarii macinati cu uleiul si sarea.

ii punem pe aragaz la foc potrivit si o fierbem20-25 de min.

spalam borcanele cu apa fierbinte si le lasam la scurs.

cand pasta e gata se pune fierbinte in borcane.

se inchid ermetic si le invelim intr-o patura fierbinti si le lasam pana a 2a zi.

apoi le tinem la loc racoros.

mi-au iesit 2 borcane de 800 gr si 2 borcane de 400 gr.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de gogosari" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei cu rosii