Pasta de ardei iute cu busuioc

de RuxyRux in Bulion, 20 Sep 2011 | 13051 vizualizari

 

Iuteeeeeeeee...de-ti ia gura foc.....dar perfecta !

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ardei iuti
  • 1 lingura de busuioc uscat
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei iute cu busuioc:

Mod de preparare pasta de ardei iute cu busuioc:

Aici vine chinul...insa nu abandonati caci merita!

Se iau ardeii iuti pe rand se taie pe jumatate se spala sub jet de apa( cu mare grija) ustura tare si aerul pe care il respirati...

Apoi se dau ardeii prin masina de tocat( nici aici nu ati scapat de chin) mare atentie sa nu va sara stropi in ochi ca e de rau!

Trebuie sa va spun ca am stranutat, am plans, m-au usturat mainile, ochii( chiar si fara sa ma ating), insa rezultatul e unul grozav...

Se amesteca apoi pasta cu o lingura rasa de sare si una de busuioc. Se pun cu grija in borcane( ies doua mari) si se acopera cu un deget de ulei de masline( o lingura). Eu am spalat bine si apoi am oparit borcanele inainte de a le folosi.

Se pastreaza la rece si se serveste alaturi de mancarea dorita.

TIPS-URI

1

Mare atentie sa nu duceti mana la ochi, nas, gura in timpul prepararii

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei iute cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Bucataras 1

24.09.2011, 08:18

eu si miti ne inscriem clar la asa ceva

Kori 1

26.09.2011, 10:14

bravo, meriti un premiu

RuxyRux 1

26.09.2011, 16:06

Ia uite ce de vizite la piscaciosii mei multumesc premiu? Mmmmm...il astept...dar cine sa mi-l dea?

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pasta de corcoduse verzi