Pasta all'arrabbiata

de LeBlogPiquant in Paste, 17 Noi 2010 | 4445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei iute mic
  • busuioc proaspat
  • 1 conserva de rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • parmezan ras (optional)
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta all'arrabbiata:

Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.Scurgeti-le.

Intre timp, tocati marunt usturoiul, si caliti-l 1-2 minute intr-o tigaie, in 2 linguri de ulei de masline. adaugati ardeiul iute si frunzulitele de busuioc, si apoi rosiile din conserva, impreuna cu o lingurita de zahar. Lasati 10 minute sa fiarba la foc mic. Daca scad prea mult, mai adaugati un pic de apa.Opriti focul.

Puneti pastele pe farfurie, si deasupra cateva linguri de sos. Daca folositi, radeti deasupra parmezan.

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta all'arrabbiata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor