Pasca dietetica

de _Alina_ in Dulciuri, 2 Mai 2013 | 7196 vizualizari

 

O pasca fina si cremoasa pentru cei pe care Pastele ii prinde la dieta, si nu numai! ;)

 

INGREDIENTE

  • 615 g branza slaba de vaci
  • 415 g ricotta
  • 150 g iaurt degresat
  • 3 oua
  • 40 g indulcitor natural (xilovit am folosit eu)
  • 40 g amidon de porumb
  • 50 g fructe goji deshidratate
  • Decor:
  • 10 g induclitor pudra - (xilovit)
  • fructe goji
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca dietetica:

1. Preincalzim cuptorul la 190°C.

2. Tapetam fundul unei tavi (24 cm) obligatoriu detasabile, iar peretii ii ungem cu putin ulei si ii tapetam cu faina (desi la fel de bine ati putea sa ii tapetati cu hartie de copt, eu n-am facut-o pentru ca am ramas in pana de hartie :).   

3.  Amestecam branza cu ricotta si cu iaurtul, si omogenizam cu ajutorul unui mixer vertical.   

4. Adaugam indulcitorul, si ouale (cate unul pe rand) si mixam bine.     

5. La final inglobam fructele goji cu ajutorul unei spatule.  

6. Punem compozitia in tava si introducem in cuptor pentru 60 min.   

 Nota! Daca vreti sa o rumeniti in ultimele 2-3 minute cresteti temperatura la 210°C.   Enjoy!  

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca dietetica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat