Pasca cu brinza de vaci

de nadina73 in Dulciuri, 1 Apr 2010 | 10303 vizualizari

 

cred ca e MINUNATA ,inca nu am probat-o abia sambata noaptea va pot spune gustul

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 80g unt
  • 130 g faina
  • 80 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • UMLUTURA:
  • 1 kg branza de vaci
  • 100 g unt
  • 9 galbenusuri
  • 200 g smanatana
  • 200 g zahar
  • 150 g stafide
  • 4 linguri de faina pline
  • 4 vanilii
  • putina sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu brinza de vaci:

Aluat:se amesteca bine galbenusurile cu zaharul,apoi untul si faina si se framanta un aluat omogen

Umplutura:

se paseaza bine branza care se freca cu untul apoi 8 galb,smantana,zaharul,faina,vanilia,stafidele si sarea

Intr-o  tava rotunda se intinde o foaie si tot din acel aluat se mai lasa sa se face un snur  subtire si o cruce daca va ajunge

Se intinde foaie in tava apoi se pune snurul de jur imprejur dupa care se toarna compozitia cu branza si se unde cu un galbenus ramas

Va raman albusurile care se pot fece bezele din ele ,eu jumatate le-am batut cu le-am pus deasupra asta nu era in reteta

Se da la cuptor pentru apoximativ 40 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu brinza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca