Pasca cu branza si stafide(fara aluat)

de ela in Dulciuri, 24 Apr 2011 | 11781 vizualizari

COMENTARII (27)

mihaelaM 1

24.04.2011, 22:41

Feliuta din farfurie e pt mine?
sunt satula dar parca as manca putin si de la tine

ela 1

24.04.2011, 22:44

Mihaela,daca esti prima,e pt tine

RuxyRux 1

24.04.2011, 22:47

E perfecta pentru gustul meu Ela! Paste Fericit scumpa mea!

ela 1

24.04.2011, 22:52

Ruxy

Ina 1

24.04.2011, 23:01

Hristos a Inviat! Arata foarte bine, dar... nu mai pot sa pap nimic

lacrimioara 1

24.04.2011, 23:01

foarte frumoasa pasca ta

ela 1

24.04.2011, 23:07

Ina,Adevarat a Inviat!,si eu sunt plina ,dar tot am mancat putin din ea,acum am taiat-o

ela 1

24.04.2011, 23:07

Lacrimioara,multumesc

kamy 1

25.04.2011, 00:43

si eu am facut cu multi ani in urma ceva de genul da am pierdut reteta...fff buna

Mitinita 1

25.04.2011, 10:23

pe gustul meu imi place mai mult asa decat cu mult aluat

elena1988 1

25.04.2011, 10:40

Rocsi 1

25.04.2011, 10:47

harnicuto

susu 1

25.04.2011, 11:53

Nemaipomenita, ce culoare frumoasa are. N-am gatit nimic de Paste atat de obosita si ocupata cu munca am fost. Doar un mielut la cuptor iar restul am cumparat

Lau 1

25.04.2011, 15:55

ce bine arata

lilik 1

26.04.2011, 02:14

ce bunatate si eu vreau ca prea bine arata

MotanLaOale 1

26.04.2011, 09:08

buna buna

mirela0911 1

26.04.2011, 18:37

Ce bun eeeeee

mamaieelena 1

27.04.2011, 09:16

mena29 1

02.05.2011, 17:38


ela 1

02.05.2011, 18:04

inundatie..........

adry88 1

31.05.2011, 16:00

Bya Ralu 1

22.03.2012, 21:47

superba!la favo

ela 1

22.03.2012, 21:53

Raluca sa stii ca este foarte buna

Bya Ralu 1

05.04.2012, 23:38

chiar vreau sa o incerc arata superb

ela 1

06.04.2012, 00:05

este si tare buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa